Select Page
Zajedno sa M-PROTECT

Jednostavno i brzo čišćenje svakodnevnih mrlja

Quick Clean

Posebna zaštita Quick Clean omogućava jednostavno i brzo čišćenje svakodnevnih mrlja
(kafa, vino, sok, kečap, sladoled, hemijska olovka*…).

* Ne važi za olovke sa punjenjem na alkoholnoj osnovi.
Tkanine sa zaštitnim sistemom Quick Clean imaju vlakna koja su obmotana posebnim slojem koji funkcioniše kao nevidljivi štit protiv mrlja. Čak iako mrlja izgleda kao da prodire u tkaninu, u stvari ostaje na površini vlakana i zato možemo bez problema da je očistimo. Samo čistim sunđerom i vodom!

UKLANJANJE MRLJA

Kada se neželjena tečnost prospe, nežno je upijte papirnim ubrusom. Čisti papirni ubrus koji dobro upija okrenite, odnosno zamenite da se mrlja ne prenese na tkaninu.
Kod gustijih supstanci, recimo kod pirea od paradajza, najpre sa površine pažljivo kašikom uklonite veći deo supstance. Potom upotrebite čisti i vlažni sunđer i očistite mrlju nežnim kružnim pokretima.
Očišćeno mesto zatim očistite papirnim ubrusom koji dobro upija dok ne postane suvo. Svaki put upotrebite samo čisti papirni ubrus! Po potrebi ponovite postupak.
Po potrebi pri čišćenju tvrdokornih mladeža možete da koristite blagi rastvor neutralnog sredstva za čišćenje (npr. sredstvo za pranje suđa). Dejstvo sredstva za čišćenje najpre testirajte na mestu koje se manje vidi. Nakon čišćenja sredstvo za čišćenje treba isprati vodom, a mesto čišćenja osušiti.

Kod tvrdokornih mrlja posavetujte se sa profesionalnim servisom za čišćenje.